Eksisteret siden 2004   Skræddersyet træningsprogram   Høj kvalitet og god rådgivning

Om klinkken​

FysioDanmark Herlev er centralt beliggende i Herlev, let tilgængeligt med offentligt transport og har gode parkeringsforhold. Vores 3-etagers store klinik er fuld af atmosfære og rummer alt det udstyr og teknologi, der kan være med til at give dig en effektiv behandling. Klinikken er handicapvenlig med automatiske døråbnere og elevator som alternativ til trappen.

I receptionen/venteværelset på 1. sal, sidder vores sekretærer klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig med de spørgsmål, du eventuelt måtte have.​

​Fysioterapi er et tæt samarbejde og kræver tillid mellem patient og behandler. Til behandling har vi derfor 7 lukkede behandlingsrum fordelt på henholdsvis 1. og 2. sal, hvor vi kan undersøge og behandle dig i rolige og diskrete omgivelser.

Vores store og lyse træningssal i stueetagen er indrettet med kredsløbs- og styrketræningsmaskiner (HUR), diverse træningsredskaber samt plads til gulvøvelser. På 2. sal har vi en mindre og hyggelig sal, som blandt andet anvendes til Fysio-Pilates, efterfødsels- og bækkenbundshold. Der er omklædningsrum og toiletter tilknyttet begge træningssale.

TRÆNING

​Ud over behandling tilbyder klinikken også træning både i form af holdtræning og individuel træning. Vi tilrettelægger gerne et træningsprogram, som er skræddersyet til dit behov og ønsker.​

TRÆNINGSCENTER

​Vores træningscenter er åbent

  • Mandag kl. 7.30 – 9.00
  • Onsdag – fredag kl. 7.30 – 9.00

TILSKUD TIL BEHANDLING

​Fysioterapi er en del af det offentliges tilbud om behandling. Klinikken har overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder, at du kan få tilskud til behandlingen, hvis du har en henvisning fra en læge – og at du bruger henvisningen fra din læge senest to måneder efter, du har fået den. Tilskuddet udgør ca. 40 % af honoraret. Læs mere om tilskud til behandlingen her:

https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/sociale-ydelser/sociale-ydelser/behandling/fysioterapi/

​Åbningstider

​Mandag-torsdag:

7:00 - 19:00​

Fredag:

7:00 - 15:00

Lørdag-søndag:

Lukket

Telefontider

Mandag:

Tirsdag

Onsdag - torsdag:

8:00 - 16:00

8:00 - 19:00​

8:00 - 16:00

Fredag:

8:00 - 14:00

Vi aflytter telefonsvareren løbende, og ringer tilbage.

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 32 anmeldelser på Facebook

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4,5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 47 anmeldelser på Google

​Firmainformation

Fysio Danmark Herlev /

Herlev fysioterapi & træningsklinik ApS

CVR: 20659602

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 44 94 30 30

E-mail: mail@herlevfys.dk