✓ Eksisteret siden 2004

✓ Skræddersyet træningsprogram

✓ Høj kvalitet og god rådgivning

Massage mod ømhed​ med rutineret massør

Trænger din krop til massage? Hos Herlev Fysioterapi & Træningsklinik tilbyder vi massage som wellness, men også sportsmassage som supplement til fysioterapi

Som professionel massør ser vi dagligt patienter her i Herlev, der går med smerter alt for længe. Massage lindrer smerter i ømme og overbelastede muskler, ligesom den virker afstressende på din psyke. 

Vores massør og fysioterapeuter arbejder tæt sammen, hvilket giver dig sikkerhed for en optimal behandling. Massage kan ses som en pause for krop og sjælen i en travl hverdag. Glem alt om tid og sted, mens du slapper helt af. Med kompetente hænder løsner vores massør infiltrationer og spændinger i din krop, der kan være opstået som følge af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, dårlig kropsholdning eller stress eksempelvis.

Massør med brede faglige kompetencer

Hvad enten det er efter træning i træningscenter eller en løbe- eller cykeltur, er massage godt. Massage mindsker også restitutionstiden efter træning, hvorfor du hurtigt kommer ovenpå og er klar til et nyt træningspas. Sportsmassage er ikke kun for sportsfolk, men for alle, der har en krop, som trænger til massage. 

Sportsmassage er særligt gavnligt til ømme muskler, smerter og spændinger. ​

Som massør har vi også speciale i wellness-massage. Wellness-massage er et udtryk for en dejlig, behagelig massage, der ikke er specielt for dem, der har muskelproblemer eller lignende. Men det er for dig, der ønsker en god, behagelig massage, som jo har den samme gode virkning, som fysiurgisk massage har.

Få fornyet energi og bedre velvære med massage

Om du foretrækker dybdegående massage ved ømme muskler eller den mere blide wellness-massage, er helt op til dig. Vores massør hjælper dig med at få løsnet op i dine muskler, så du får fornyet energi og bedre velvære. 

Er du ofte stresset på grund af arbejde, kan det være effektivt og afstressende med massage.

Ønsker du at få massage hos os, er du velkommen til at bestille tid i klinikken på telefon 44 94 30 30 eller på e-mail mail@herlevfys.dk. Her kan du også høre lidt mere om, hvad der vil være mest gavnligt for dig. Du er meget velkommen til at kontakte os, uanset om du bor i Herlev, Brønshøj eller Søborg - eller et helt andet sted.

Priser:

Regionsmassage:

​Vores massør koncentrerer sig om en bestemt region af din krop. Du kan f.eks få løsnet din ryg- og nakkemuskulatur eller dine benmuskler. Varighed: ca. 25 min. 

Pris: 295,00 kr.

Se priser her

​Kropsmassage:

​Trænger du til at få bearbejdet hele kroppen, skal du vælge en kropsmassage. Du får masseret ryg, nakke, arme og ben. Varighed: ca. 55 min.

Pris: 510,00 kr.

Medbring selv et lille håndklæde og et lagen.

​Åbningstider

​Mandag-torsdag:

7:00 - 19:00​

Fredag:

7:00 - 17:30

Lørdag:

8:00 - 12:00

Søndag:

Lukket

Telefontider

Man - fre:

8:00 - 12:00

​Firmainformation

Fysio Danmark Herlev /

Herlev fysioterapi & træningsklinik ApS

CVR: 20659602

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 44 94 30 30

E-mail: mail@herlevfys.dk