Eksisteret siden 2004   Skræddersyet træningsprogram   Høj kvalitet og god rådgivning

Fysio-Pilates i Herlev

Kunne du tænke dig at prøve Fysio-Pilates? Så er du kommet til det rette sted. Hos Fysio Danmark Herlev tilbyder vi forskellige hold, herunder bl.a. Fysio-Pilates til dig, som ønsker at arbejde med kropsbevidsthed, holdning, smidighed og styrke.

Vores klienter kommer typisk fra Herlev, Brønshøj og Søborg, men uanset hvor i landet, du har hjemme, er du mere end velkommen i vores klinik.

Hvad er Fysio-Pilates?

Fysio-Pilates er pilates anvendt fysioterapeutisk. Træningen foregår på en træningsmåtte med langsomme, glidende og kontrollerede bevægelser.

På vores Fysio-Pilates-hold går vi i dybden med detaljer og kvalitet i alle øvelser. Vi arbejder med kropsbevidsthed, holdning, smidighed og styrke – særligt i din krops center (de dybe mave- og rygmuskler samt bækkenbundsmuskulaturen).

Træningsformen kan hjælpe dig med at mindske uhensigtsmæssige spændinger samt fysisk og psykisk stress. Vi arbejder med at (gen)etablere den neuromuskulære kontrol for at forebygge, mindske eller fjerne smerte og funktionsforstyrrelser. Du lærer hensigtsmæssige bevægemønstre i forhold til belastning på kroppens led, muskler og andre strukturer.

Du kan vælge mellem 2 forskellige Fysio-Pilates-hold

Vi har to forskellige hold med Fysio-Pilates, så du kan vælge netop det hold, som passer til dig.

Fysio-Pilates 1

Fysio-Pilates 1 er for dig, der vil lære at aktivere de dybe mave- og rygmuskler samt bækkenbunden korrekt. Du lærer Pilates-vejrtrækningen at kende og at følge din vejrtrækningsrytme i øvelserne. Der arbejdes ved lav belastning og med stort individuelt fokus, så du træner netop det, som passer til din krop.

Fysio-Pilates 2

Fysio-Pilates 2 er for dig, som er bekendt med de grundlæggende teknikker fra Fysio-Pilates 1. Der vil fortsat være fokus på den dybe muskulatur og vejrtrækning. Øvelserne vil blive mere detaljerede med større krav til koordination, balance og styrke. Du vil opleve at intensiteten øges - stadig med fokus på kvalitet og individuelle behov.

Med vores Fysio-Pilates-hold garanterer vi, at du kommer til at mærke til muskler, du ikke anede, du havde. Selvom træningen foregår på hold, har vi fokus på individuel korrektion. Vi anbefaler, at du starter på Fysio-Pilates 1. Det er en forudsætning for deltagelse på holdene, at du selvstændigt kan komme op og ned fra gulvet. Vi anbefaler Fysio-Pilates til dig, der har smerter i nakke, skulder, ryg eller bækken samt som træningsform før og efter fødsel. Fysio-Pilates er dog for alle uanset diagnose og træningstilstand.

Du kan læse mere om Fysio-Pilates her.​​

Kontakt os for at booke en plads på et hold

Vil du booke en plads på et hold med Fysio-Pilates? Så kontakt vores klinik allerede i dag på telefon 44 94 30 30. Har du yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på telefon eller ved at sende en e-mail til mail@herlevfys.dk.

Tidspunkt​

Fysio-Pilates 1:

  • Mandag kl. 11.00 – 11.55
  • Tirsdag kl. 10.00 – 10.55

Fysio-Pilates 2:

  • Onsdag kl. 17.00 – 17.55

UNDERVISER

Træningen varetages af:

Jeanette

PRIS

Se vores priser her.

​Åbningstider

​Mandag-torsdag:

7:00 - 19:00​

Fredag:

7:00 - 15:00

Lørdag-søndag:

Lukket

Telefontider

Mandag:

Tirsdag

Onsdag - torsdag:

8:00 - 16:00

8:00 - 19:00​

8:00 - 16:00

Fredag:

8:00 - 14:00

Vi aflytter telefonsvareren løbende, og ringer tilbage.

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 32 anmeldelser på Facebook

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4,5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 47 anmeldelser på Google

​Firmainformation

Fysio Danmark Herlev /

Herlev fysioterapi & træningsklinik ApS

CVR: 20659602

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 44 94 30 30

E-mail: mail@herlevfys.dk