✓ Eksisteret siden 2004

✓ Skræddersyet træningsprogram

✓ Høj kvalitet og god rådgivning

​Fysioterapi er vejen til en smertefri hverdag

Hos Herlev Fysioterapi & Træningsklinik tilbyder vi grundig og effektiv fysioterapi. Vi er en klinik med mange års erfaring med skader såvel som behandling af skader. 

Vi tilbyder behandling inden for hele fysioterapiområdet. Det kan være behandling af akutte skader eller overbelastningsskader fra daglige aktiviteter, sport eller arbejde. 

Du kan få hjælp til at lindre hovedpine og ondt i ryggen samt andre smerter og fysiske gener. Derudover hjælper vi dig gerne med genoptræning efter for eksempel en operation, ulykke eller hjerneblødning. 

Vi er meget omhyggelige i alle henseender, da vi tager vores patienters sundhed og velvære alvorligt.

Gør noget ved dine smerter med professionel fysioterapi

Oplever du smerter eller gener i muskler og led i hverdagen, bør du omgående tage affære. Vi er specialister i langt de fleste skader og evner at behandle dem. 

Første gang i klinikken, tager vi imod dig i receptionen og registrerer dig i vores system. Derefter bliver du grundigt undersøgt, og vi taler om dine symptomer og gener, og hvad du ønsker at få ud af behandlingen eller din træning. 

Det danner grundlaget for den plan, som vi i fællesskab laver.​ Planen beskriver, hvordan vi ved fælles indsats når dit mål. Her får du blandt andet rådgivning omkring træning og øvelser, der kan bidrage til at styrke både led og muskler samt kroppen som helhed. 

Med professionel fysioterapi kan der gøres noget, før det er for sent, og smerterne bliver kroniske.

Behandling og træning til konkurrencedygtige priser

Skal du bruge en dygtig og kompetent fysioterapeut, er vi parate til at hjælpe dig. 

Vi tilbyder mange former for behandlinger – alt afhængigt af, hvad problemet er. Hos os har du også mulighed for at træne de øvelser, vi rådgiver dig til at gøre brug af. Sammen når vi det mål, at du skal blive fri for smerter. 

Vores priser er konkurrencedygtige, så bestil tid til en samtale i Herlev, med det samme. Bor du i Søborg, Brønshøj eller et andet sted, er det ikke noget problem - vi hjælper dig uanset hvad.

Kontakt os på telefon 44 94 30 30 for bestilling af tid i vores klinik eller send os en e-mail på mail@herlevfys.dk

Vi er klar til at hjælpe dig.

​​

​Åbningstider

​Mandag-torsdag:

7:00 - 19:00​

Fredag:

7:00 - 17:30

Lørdag:

8:00 - 12:00

Søndag:

Lukket

Telefontider

Man - fre:

8:00 - 12:00

​Firmainformation

Fysio Danmark Herlev /

Herlev fysioterapi & træningsklinik ApS

CVR: 20659602

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 44 94 30 30

E-mail: mail@herlevfys.dk