✓ Eksisteret siden 2004

✓ Skræddersyet træningsprogram

✓ Høj kvalitet og god rådgivning

Kraniosakralterapi hjælper din krop til at komme i balance​

Søger du en uddannet specialist i kraniosakralterapi i Herlev? Hos Herlev Fysioterapi & Træningsklinik tilbyder vi professionel kraniosakralterapi, som er en behandlingsform, der hjælper din krop til at komme i perfekt balance. 

Vores specialuddannede fysioterapeuter tilbyder kraniosakralterapi, der er en blid og manuel teknik, som får kroppen i balance. Det kan for eksempel være efter hovedtraumer, piskesmæld, hjernerystelse, fald eller stress. Derudover kan behandlingen også afhjælpe visse former for svimmelhed, synsforstyrrelser og tinnitus. 

Har du brug for en kyndig behandler, er du velkommen til at kontakte os for en tid på klinikken. Vi behandler alle patienter i Herlev og omegn. Er du eksempelvis fra Ballerup, Søborg eller Brønshøj? Vi vil med glæde hjælpe dig.

Prøv den behagelige kraniosakralterapi og mærk effekten

Kraniosakralterapi er en ganske blid form for behandling, der i høj grad beror på viden og ekspertise. Det kræver indgående indsigt i, hvorledes det udføres korrekt, for at den største effekt mærkes. Behandleren arbejder primært med hovedet, men også resten af kroppen. Med lette tryk stimuleres kroppen til at bringe sig selv i balance. Det er en behagelig og meget afslappende behandling på cirka en time. 

Du kan med fordel supplere kraniosakralterapi med andre af vores behandlings- og træningstilbud.

​Den blide og virkningsfulde behandlingsform betyder, at kraniosakralterapi er effektivt til blandt andet spædbørn med skæve hoveder og i mange tilfælde også til urolige børn.

Lad os hjælpe dig af med dine smerter

Går du med smerter og gener i dagligdagen, der hæmmer dig, er det om at få gjort noget ved det. Skader har det med at blive værre, hvis de bliver ignoreret. Mærker du nogle af ovenstående smerter, er du velkommen til at kontakte os for en tid til behandling.

Ring for nærmere aftale på telefon 44 94 30 30 eller e-mail mail@herlevfys.dk, hvis du vil have en tid til behandling.

​Åbningstider

​Mandag-torsdag:

7:00 - 19:00​

Fredag:

7:00 - 17:30

Lørdag:

8:00 - 12:00

Søndag:

Lukket

Telefontider

Man - fre:

8:00 - 12:00

​Firmainformation

Fysio Danmark Herlev /

Herlev fysioterapi & træningsklinik ApS

CVR: 20659602

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 44 94 30 30

E-mail: mail@herlevfys.dk