✓ Eksisteret siden 2004

✓ Skræddersyet træningsprogram

✓ Høj kvalitet og god rådgivning

Kostvejledning af uddannede diætister​

Hos Herlev Fysioterapi & Træningsklinik tilbyder vi individuel kostvejledning til dig, der gerne vil have et bedre liv med mere energi. Vi har nogle dygtige fagspecialister ansat i klinikken, hvor vi har uddannede diætister, som vil lægge en kostplan til dig. 

Med udgangspunkt i din nuværende dagligdag skræddersyr vi en kostplan, der sikrer, at du kommer til at leve et sundere liv og taber dig. En aktiv livsstil er en sund livsstil, men kosten har i den grad også noget at skulle have sagt. Med en effektiv kostplan kan du få et bedre velvære og opnå mere overskud i hverdagen.

Personlig kostvejledning med individuelt fokus

Vores klinisk uddannede diætist tilbyder vejledning om ernæring og kost til dig, der gerne vil tabe dig. Uanset om du vil af med et par kilo eller flere, får du personlig vejledning, der tager udgangspunkt i dig som person og dine vaner. 

Kostvejledning kan dog også være relevant, hvis du vil tage på efter en længerevarende sygdomsperiode, eller hvis du har gigt eller kredsløbslidelser. Hos os er du i fokus, og vi yder altid rådgivning i øjenhøjde, så det bliver konkret og passer til din hverdag. Lad os høre om dine tanker og planer, så vi sammen kan sætte nogle mål for dig.

Få et uforpligtende tilbud på ernæringsvejledning

Overvejer du at søge professionel hjælp og kostvejledning, er vi parate til at tage os godt af dig uanset hvor du bor og arbejder henne. Er du fra eksempelvis fra Søborg eller Brønshøj? Vi hjælper dig, uanset hvor du er fra.

Vi tager først en indledende samtale med dig, hvor vi lærer dig at kende og hører om din dagligdag samt dine overordnede mål. Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Kontakt os for en samtale og få et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 44 94 30 30 eller send os en e-mail mail@herlevfys.dk.

​​

​Åbningstider

​Mandag-torsdag:

7:00 - 19:00​

Fredag:

7:00 - 17:30

Lørdag - lige uger:

10:00 - 15:00

Søndag:

Lukket

Telefontider

Man - fre:

8:00 - 12:00

​Firmainformation

Fysio Danmark Herlev /

Herlev fysioterapi & træningsklinik ApS

CVR: 20659602

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 44 94 30 30

E-mail: mail@herlevfys.dk