✓ Eksisteret siden 2004

✓ Skræddersyet træningsprogram

✓ Høj kvalitet og god rådgivning

​Dystoni

Hvornår

Vi har faste hold torsdag kl. 13.00 – 14.00. Hold startes op løbende ved tilstrækkeligt antal. Holdene består af min. 4 og max. 8 deltagere af hensyn til den individuelt tilrettelagte træning og korrektion.

Formål

Med diagnosespecifik holdtræning giver vi dig mulighed for at øge eller vedligeholde dit funktionsniveau, din bevægelighed og mindske smerte – samt inspirere dig til at implementerer bevægelser og øvelser i daglige aktiviteter.

Du kan læse mere om Dystoni her

Indhold

Træningen tager udgangspunkt i hovedets stilling og har fokus på, at du lærer at bevæge hovedet modsat dystoni-retningen og helst i alignment med resten af kroppen. Eksempler på dette er aktive øvelser, udspænding, holdningskorrektion samt statisk og dynamisk balance. Ydermere har vi fokus på vejrtrækning og afspænding, der kan hjælpe med at mindske stress, der kan forværre symptomer.

Praktiske forhold

Træningen foregår i rolige omgivelser i vores lokale på første sal, som kan tilgås via trappe eller elevator. Holdet er normeret til maksimalt 8 deltager pr. hold. Klinikken sørger for træningsudstyr, herunder måtter, puder og træningsredskaber. Vi anbefaler, at du medbringer en drikkedunk og evt. et håndklæde.

Underviser

Træningen varetages af Anna, der er uddannet fysioterapeut.

Tilmelding

Ring til klinikken på 4494 3030. Vi kan have travlt – Træffer du os ikke, så læg venligst en besked med navn og telefonnummer og vi vil forsøge at ringe tilbage hurtigst muligt.​

​Åbningstider

​Mandag-torsdag:

7:00 - 19:00​

Fredag:

7:00 - 17:30

Lørdag:

8:00 - 12:00

Søndag:

Lukket

Telefontider

Man - fre:

8:00 - 12:00

​Firmainformation

Fysio Danmark Herlev /

Herlev fysioterapi & træningsklinik ApS

CVR: 20659602

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 44 94 30 30

E-mail: mail@herlevfys.dk