Eksisteret siden 2004   Skræddersyet træningsprogram   Høj kvalitet og god rådgivning

​Fysio-Pilates

​Fysio-Pilates er Pilates anvendt fysioterapeutisk. Træningen foregår på en træningsmåtte med langsomme, glidende og kontrollerede bevægelser. På vores Fysio-Pilates hold går vi i dybden med detaljer og kvalitet i øvelserne. Vi arbejder kropsbevidsthed, holdning, smidighed og styrke – særligt i din krops center (de dybe mave- og rygmuskler samt bækkenbundsmuskulaturen). Træningsformen kan hjælpe dig med at mindske uhensigtsmæssige spændinger samt fysisk og psykisk stress. Vi arbejder med at (gen)etablere den neuromuskulære kontrol for at forebygge, mindske eller fjerne smerte og funktionsforstyrrelser. Du lærer hensigtsmæssige bevægemønstre i forhold til belastning på kroppens led, muskler og andre strukturer.

Fysio-Pilates 1 er for dig, der vil lære at aktivere de dybe mave- og rygmuskler samt bækkenbunden korrekt. Du lærer Pilates-vejrtrækningen at kende og at følge din vejrtrækningsrytme i øvelserne. Der arbejdes ved lav belastning og med stort individuelt fokus, så du træner netop det som passer til din krop.

Fysio-Pilates 2 er for dig som er bekendt med de grundlæggende teknikker fra Fysio-Pilates 1. Der vil fortsat være fokus på den dybe muskulatur og vejrtrækning. Øvelserne vil blive mere detaljerede med større krav til koordination, balance og styrke. Du vil opleve at intensiteten øges - stadig med fokus på kvalitet og individuelle behov.

Vi garanterer, at du kommer til at mærke til muskler, du ikke anede, du havde! Selvom træningen foregår på hold har vi fokus på individuel korrektion. Vi anbefaler, at du starter på Fysio-Pilates 1. Det er en forudsætning for deltagelse på holdene, at du selvstændigt kan komme op og ned fra gulv. Vi anbefaler Fysio-Pilates til dig, der har smerter i nakke, skulder, ryg eller bækken samt som træningsform før og efter fødsel. Men Fysio-Pilates er for alle uanset diagnose og træningstilstand.

Du kan læse mere om Fysio-Pilates her.​​

Tidspunkt​

Fysio-Pilates 1:

  • Mandag kl. 11.00 – 11.55
  • Tirsdag kl. 10.00 – 10.55

Fysio-Pilates 2:

  • Onsdag kl. 17.00 – 17.55

UNDERVISER

Træningen varetages af:

Jeanette

PRIS

Se vores priser her.

​Åbningstider

​Mandag-torsdag:

7:00 - 19:00​

Fredag:

7:00 - 17:30

Lørdag - søndag

Lukket

Telefontider

Mandag

Tirsdag-Torsdag

8:00 - 16:00

8.00 - 16.00

Fredag:

8:00 - 14:00

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 39 anmeldelser på Facebook

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 37 anmeldelser på Google

​Firmainformation

Fysio Danmark Herlev /

Herlev fysioterapi & træningsklinik ApS

CVR: 20659602

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 44 94 30 30

E-mail: mail@herlevfys.dk